Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/2te.nl/httpdocs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2715 Het bedrijf – 2T&E
nlende
+31 (0) 164 675220 Industrieweg 5, 4661 VN Halsteren, Holland
nlende
+31 (0) 164 675220 Industrieweg 5, 4661 VN Halsteren, Holland
Industrial Outsourcing
Your connection with more profit
Gecertificeerd
UL standaard & ISO 9001

Het bedrijf

Get connected!

Over 2T&E

2T&E is de verkoopmaatschappij die uw aanvragen en opdrachten op professionele wijze afhandelt. Op onze locaties in Bosnië Herzegovina worden uw producten gefabriceerd of samengesteld geheel op klantspecificatie volgens de door u aangeleverde tekeningen of model.

Zodra u uw wensen kenbaar heeft gemaakt dragen wij zorg voor een snelle en correcte opvolging. Bij lopende opdrachten houden wij u op de hoogte van de voortgang en indien nodig worden wijzigingen uitgevoerd. 2T&E is een frisse jonge speler in de markt die door oude rotten in het vak wordt aangestuurd. In alle disciplines kunnen we terugvallen op heel veel jaren ervaring. Dit geldt overigens ook voor de productie bedrijven. Ook zij draaien al geruime tijd mee op hun terrein. Allen beschikken zij over een eigen engineering afdeling zodat tekeningen en schema’s op maat kunnen worden aangereikt.

Met huidige moderne communicatie middelen kan eenvoudig en efficiënt informatie worden uitgewisseld. Met enkele muisklikken worden tekeningen en schema’s doorgestuurd en verwerkt.

Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt en eventueel nog zult verstrekken, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar www.2TE.nl/privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u heeft.Bekijk Privacyverklaring
+